مدیر فروش موفق
یک تعریف ساده از مدیریت هنر تعامل و هدایت کارکنان در جهت هدف تعریف شده خاصی به نحوی که با کمترین منابع، بهترین دستاورد ایجاد گردد.
تفاوت رهبری و مدیریت در نوع نگاه و افق زمانی مسئله است. در رهبری دیدگاه بلند مدت تر و افق زمانی بیشتری را برای رسیدن به اهداف در نظر گرفته می شود .
مسیر رهبری از جاده مدیریت عبور می کند
برای اینکه تبدیل به مدیر فروش موفق شویم به برخی از سوالات باید فکرکنیم.
[su_box title=”سوالات مدیر فروش موفق” box_color=”#e8e72d” title_color=”#2c2626″]1–ویژگی مدیر فروش موفق چیست؟
2- توانمندی های مدیر فروش موفق چیست؟
3-عملکرد مدیر فروش موفق را چگونه اندازه گیری می کنند؟
4- مدیر فروش موفق باید به چه حوزه های تسلط داشته باشد؟[/su_box]
همانطور که گفته شد در مدیریت واژه تعامل و هدایت به کار برده شد. در شرکتهای فروش محور مدیر فروش موفق کسی است که بتواند با تیمش به خوبی تعامل ایجاد نماید به این معنی که هم از جزئیات شخصی افراد خبر داشته باشد (مهارت و توانایی های) هم بتواند کل تیم را رصد نماید، از جهت یکپارچگی و حرکت پیوسته در جهت اهداف سازمانی کنترل نماید.
ویژگی های مدیر فروش موفق چیست ؟
یاکمی جستجو در فضای وب به واژه های از قبیل 30 ویژگی مدیر فروش موفق یا 8 ویژگی شخصی مدیر فروش موفق و یا چگونه مدیر فروش موفق شویم بر می خوریم، که عموما از جنس توصیه های عمومی هستند و این توصیه ها را نمی توان همه جا و همیشه استفاده کرد.
جملانی که می گویند، چگونه مدیر فروش موفق باید با اعضای تیمش رئوف باشد هم اهل ریسک باشد و یا در تصمیم گیری قاطع باشد.
[su_note note_color=”#feff66″]به نظر من مدیریت حل مسائل به ظاهر متناقض است. در سازمانی که بازارش در حال افت است، باید سهم بیشتری داشته باشیم. در جای که هزینه ها بالا می رود باید سود خود نیز تامین کنیم در جای که باید هزینه ها را کم کنیم کیفیت کار را باید بالا ببریم.[/su_note]
گام هایی برای صد روز اول مدیر فروش موفق
گام هایی برای صد روز اول مدیر فروش موفق – بخش دوم
مدیر فروش موفق کسی است؟
1- خوب بتواند گوش نماید.(+)
شنیدن فعالانه، بدون قضاوت و پیش داروری داشته باشد، در تیم های فروش همیشه کسانی هستند که سعی دارند تصویر خاصی را از واقعیت برای مدیر بسازند و ذهنیت او را تحت تاثیر قرار دهند. و این هنر خوب گوش دادن است که می توان صدا ها را از هم تفکیک نماید. و مسیر اصلی موفقیت سازمان را تشخیص دهد.
برای تقویت این مهارت خوب گوش کردن، تمرینات زیادی است که می توان به
1-شنیدن نقد های دیگران با صبر و حوصله
2-یاداشت برداری از صحبت ها و نوشتن نقد های برآن
3- تقویت تفکر نقادانه
4- داشتن تحلیل های متفاوتی از مسائل
5-حفظ آرامش در زمان عصبانیت
اگرچه درخیلی از موارد امکان از کوره درفتن و یا نادیده گرفتن نظرات دیگران در زمان نقد مسائلی که به ما بر می گردد، ممکن است اتفاق بیفتد این نشانه می تواند به ما بگوید که هنوز به اندازه کافی برای شنیدن فعالانه آمادگی ذهنی و فکر ی لازم وکافی را نداریم.
2-دیدن فعالانه :
یک مدیر فروش موفق نیاز داردکه به خوبی اطرافش را ببنید، یعنی گاهی در بطن کار و گاهی حاشیه کار قرار بگیرد. زیرا وقتی از نزدیک درگیر کار هستیم نمی توانیم مسائل و مشکلات را به درستی تشخیص دهیم زیرا دچار خطای شناختی می شویم. برای دور شدن از متن کار نیاز داریم کمی از تیم فروش فاصله بگیرم و به ارزیابی مسائل کلان و روند های کلی تیم بپردازیم.
3-مطالعه کردن روزانه :
یک از عادات مدیر فروش موفق خواندن مطالب روز در مورد کسب وکار است، خیلی از مدیران فروشگلایه دارند که وقت کافی برای مطالعه ندارند و این مسئله بارها در جلسات مختلف مطرح شده استجالب اینکه سرپرست فروش، فروشندگان در همان تیم چنین اظهارتی می کنند.
یکی از مسائلی که باعث می شود، مدیر فروش به کار مطالعه نپردازد نداشتن اولویت های کاری می باشد . تلف کردن وقت در بین کارهای نه چندان ضروری و مهم یکی از دلایل مهم انجام ندادن این اقداممی باشد.
4-هنر یادگیری
مدیر فروش موفق دائم از اطراف و محیط خود یاد می گیرد و این یادگیری فقط به دانش فروشمربوط نمی شود بلکه میتوانداز نحوه رفتار یک راننده پخش با مشتری یاد بگیرد که چگونه احترام به موقع می تواند حلال خیلی از مشکلات باشد.
و یا از انبارداری که رعایت نظم کاری باعث شده با وجود تعداد کد کالا های زیاد در انبار و ورود و خروج زیاد محصولات از کمترین سرک و یا کسری انبار برخوردار شود.
5- هنر شاگردی کردن
مدیر فروش موفق می داند که برای رسیدن به موفقیت در جاده مدیریت به تنهایی و بدون داشتنیک مربی نمی توان به سلامت این مسیر را طی نماید
گاهی می بینیم مدیران فروشی که بدون اینکه قدردان مربیان خود باشند با غرور فراوان او را فردی سنتی و یا قدیمی خطاب می کنند و با این رفتار هم او را آزار می دهند و هم دیگران را که اغلب به نشانه تکبر از این رفتار یاد می کنند.
6-هنر داشتن نظم درونی و نظم بیرونی(+)
مدیر فروش موفق دارای شخصیت منسجم و آگاه است یعنی می داند که نقطه ضعف شخصیتی او کجاست و چه موقع دچار نقصان می شود. برای اینکه به این ویژگی به نحوه بهتری آشنا شود باید نظم درونی خود را رعایت کنند.
به این معنی که هر باور وهر اندیشه و هر سخنی را بدون تحلیل قبول نکنند سعی نماید افکار خود را حول یک محور بیان نماید، کنترل احساسات، شدت بیان احساسات، نحوه رفتار در زمان های شادی و غم و یا پیروزی و شکست، غیبت کردن بیمارگونه، کنترل افکار تئوریتوطئه ورزی دیگران جز مواردی است که می تواند انسجام شخصی یک مدیر فروش موفق را تحت تاثیر قرار دهد.
[su_note note_color=”#feff66″]نظم بیرونی نیز تابعی از نظم درونی است و مدیر فروش موفق باید نسبت به ایجاد یکپارچگی شخصیتی خود را تربیت نماید.[/su_note]
برای مطالعه سایر ویژگی های کاری و حرفه ای مدیر فروش موفق می توانید ادامه مطلب را در این نوشته دنبال نماید.
شرح وظایف مدیر فروش موفق در شرکت پخش مواد غذایی
اطلاعاتی که یک مدیر فروش موفق باید بداند؟
رادیو مدیر فروش
لینک کوتاه شده مطلب : https://goo.gl/L5Wda6
مشاوره و آموزش تخصصی در شرکتهای پخش و توزیع مواد غذایی
ایمیل : info@kehsavarzfazl.com